Servicii profesionale curatenie si menaj

Servicii curatenie civila si industriala

HD Facility prin departamentul de Cleaning se afla in topul firmelor de curatenie din Bucuresti. Cu o vasta experienta pe piata de curatenie, HD Facility continua sa-si defineasca si sa-si dezvolte constant standardele serviciilor de curatenie, eliberandu-si clientii de o serie de responsabilitati consumatoare de timp si de resurse investite in serviciile de curatenie...

Mai mult

Distributie materiale curatenie

HD Facility ofera .

Mai mult

Servicii mentenanta

Servicii integrate intretinere cladiri

Departamentul de mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a mentine sau de a restabili buna functionare a sistemului.Serviciul de mentenanţă are ca scop functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva

Mai mult

Toaletare spatii verzi

Amenajari si intretinere spatii verzi

Servicii de amenajare si intretinere spatii verzi in functie de cerintele clientilor la cele mai bune preturi.O echipa tanara si competenta, formata din profesionisti, va poate oferi lucrari durabile si de calitate.


Mai mult

Servicii deszapezire

Interventii dezapezire trotuare, strazi, curti, parcari

HD Facility ofera prin echipele de interventie serviciul de deszapezire 24/24h. Acest serviciu presupune operatinui de curatare, transport si actionare cu materiale antiderapante pe caile de acces, trotuare, curtile sau parcari.

Mai mult

Alpinism utilitar

Servicii de cleaning, renovare, montare, intretinere

HD Facility Management ofera servicii de alpinism utilitar. Prin aceste servicii asiguram orice lucrare la inaltime in timp optim si de calitate ridicata. Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.

Mai mult

Renovare cladiri interior-exterior

Amenajari, renovari - interior-exterior

HD Facility Management ofera servicii de amenajari, renovari sau reabilitari apartamente, case, cladire de birouri sau orice alt tip de cladire. Echipa cu foarte multa experienta si va ofera amenajari interioare si exterioare de calitate la cele mai bune preturi. Folosim materiale de calitate pentru toate tipurile de amenajari.

Mai mult

Instalatii

Subtitlu 2

HD Facility Management vine in sprijinul dumneavoastra

Mai mult

© 2011 HD Facility

 

LiveZilla Live Chat Software