Prezentarea conceptului HD Facility

HD Facility Management - suntem o companie cu o mare experienta pe piata prestari serviciilor de Property si Facility Management.

 

Avem specialisti in servicii profesionale de curatenie si intretinere a cladirilor pentru companii, firme, birouri, locuinte, vile, magazine, hoteluri, banci, institutii etc;

 

La noi puteti gasi o ofera foarte variata in servicii de curatenie si intretinere a spatiilor de cladiri, destinata atat persoanelor fizice - apartamente, vile, gradini, garaje sau piscine, mochete si covoare,elemente de mobilier; cat si persoanelor juridice - birouri, depozite, spatii comerciale sau vitrine; sau orice alt tip de spatiu.

 

Pentru a ne inbunatatii relatiile cu clientii o echipa speciala care va receptiona cererea dumneavostra, relizeaza o estimare gratuita a timpului necesar desfasurarii activitatii, formeaza echipa necesara si va informa asupra costului. Ulterior, echipa de interventie se va prezenta la adresa dumneavoastra pregatita pentru a presta serviciile solicitate.

 

Apeland la serviciile noastre, veti economisi resurse materiale si umane, si nu veti mai avea batai de cap daca veti alege sa externalizati aceste servicii!

 

 

Informatii contact

Daca doriti o cotatie de pret sau aveti o alta intrebare va rugam sa folositi formularul alaturat.

Nu uita! Toate evaluarile sunt GRATUITE.

In maxim 24 h echipa HD Facility va trimite raspunsul cu solutionare.

E-mail:
office@hdfacility.ro
Telefon:
0757.100.925
Urgente
24/24
 

  • Nume
  • Adresa e-mail
  • Telefon
  • Mesaj

 

 

 

 

© 2011 HD Facility

 

LiveZilla Live Chat Software